MENJADOR

"L'ALIMENTACIÓ D'AVUI, EL FUTUR DE DEMÀ"
L’empresa de càtering Gumen s’encarrega del servei de menjador de la nostra escola. Els menús són elaborats per una dietista  perquè siguin equilibrats i adaptats a les necessitats dels nostres alumnes en funció de la seva edat.
La premissa del catèring és una alimentació equilibrada i saludable basada amb una matèria primera de proximitat des de l’origen.


Descarrega: MENÚ DE GENER

EXÀMEN TRINITY

Al juny els nostres alumnes de Primària tenen l’opció de fer un prova d’anglès: Certificat d’anglès Trinity College London. Va dirigida a tots els alumnes a partir de 7 anys (2n. d’Educació Primària). Els exàmens es basen en una entrevista personal amb un examinador nadiu de parla anglesa, preparat i qualificat, que proporciona el certificat oficial .

Hi ha 12 graus repartits en 4 etapes: Inicial, Elemental, Intermèdia i Avançada.  Aleksandra és la mestra nadiu que tenim a l’escola i reforçarà  el llenguatge oral en anglès dins l’horari escolar i prepararà als nostres alumnes a superar la prova del Trinity.

ACOLLIDA

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, l’escola ofereix un servei d’acollida de 8 a 9 del matí per a tots els nostres alumnes que ho necessitin. 

SECRETARIA

L’horari de secretaria és: 

- MATÍ: De dilluns a divendres de 9 a 11 h  - TARDA: Divendres de 15:00 a 17:00 h. 

Si us plau, per tal de tenir una bona organització, us demanem que respecteu aquest horari.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC

Oferim a les famílies un SERVEI PSICOPEDAGÒGIC - LOGOPÈDIC  on els pares si teniu algun dubte, o no sabeu que heu de fer amb algun comportament del vostre fill/a, nosaltres intentarem orientar-vos i si cal donar unes pautes i unes estratègies per millorar aquest comportament.

El gabinet compta amb la psicopedagoga i logopeda. I una psicòloga dos dies a la setmana. Cada curs passem uns tests d’aptituds a Educació Infantil (AEI).

 L’horari d’atenció a les famílies (Servei Psicopedagògic – Logopèdic) serà:  Dimarts i dijous de 9:30 a 12:30 del matí. Seria millor concertar l’hora uns dies abans.