^Tornar a dalt
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Activitats extraescolars

INFORMÀTICA: Dimecres i Dijous de 5 a 6 de la tarda. Educació Primària. Les activitats d'informàtica es plantegen tant per assolir la competència en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació com un suport per a l'aprenentatge de l'alumnat.Des dels 3 anys, els nens i les nenes de l'escola aprenen a utilitzar les eines tecnològiques i reforcen les àrees curriculars (llengua, matemàtiques, música, plàstica, medi social i medi natural...) mitjançant processadors de text, programari didàctic, programes de tractament de la imatge, presentacions, Internet, etc.

TENNIS: El dijous de 5 a 7. Educació Primària. Per iniciar al nen en el tennis i aprendre’n els fonaments bàsics. Millorar els elements tècnics mitjançat activitats i jocs de tennis donant-los un caràcter recreatiu.

NATACIÓ: El dilluns i dijous de 5 a 7 de la tarda. Educació Infantil i Primària.
INFANTS: de 3 a 4 anys Iniciació i familiarització al medi aquàtic mitjançant el joc i activitats recreatives. L’objectiu és que siguin autosuficients dins l'aigua.
ENSENYAMENT: de 5 a 11 anys Aprenentatge dels aspectes bàsics de la natació: respiració, desplaçament… Domini del medi.

REPÀS: Dimecres i Dijous de 5 a 6 de la tarda. Educació Primària.Treballem amb els nens/es aquelles assignatures o continguts que tenen més dificultats o que cal reforçar-les fora de l'horari escolar.

Llar d'Infants Sant Josep

Llar d'infants El Trenet

Escola d'Idiomes

 
 

PIPE

 
 

Trinity College London

 
Copyright 2013  Escola Sant Josep de Calassanç