MENJADOR

L'empresa de càtering Gumen s'encarrega del servei de menjador de la nostra escola. Els menús són elaborats per una dietista  perquè siguin equilibrats i adaptats a les necessitats dels nostres alumnes en funció de la seva edat.
La premissa del càtering és una alimentació equilibrada i saludable basada amb una matèria primera de proximitat des de l'origen.

Descarrega:

EXÀMEN TRINITY

Al juny els nostres alumnes de Primària tenen l'opció de fer un prova d'anglès: Certificat d'anglès Trinity College London. Va dirigida a tots els alumnes a partir de 7 anys (2n. d'Educació Primària). Els exàmens es basen en una entrevista personal amb un examinador nadiu de parla anglesa, preparat i qualificat, que proporciona el certificat oficial .

Hi ha 12 graus repartits en 4 etapes: Inicial, Elemental, Intermèdia i Avançada.  Aleksandra és la mestra nativa que tenim a l'escola i reforçarà el llenguatge oral en anglès dins l'horari escolar i prepararà els nostres alumnes a superar la prova del Trinity.

ACOLLIDA

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, l'escola ofereix un servei d'acollida de 8 a 9 del matí per a tots els nostres alumnes que ho necessitin. 

SECRETARIA

L'horari de secretaria és: 

- MATÍ: De dilluns a divendres de 9 a 11 h  - TARDA: Divendres de 15:00 a 17:00 h. 

Si us plau, per tal de tenir una bona organització, us demanem que respecteu aquest horari.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC

Oferim a les famílies un SERVEI PSICOPEDAGÒGIC - LOGOPÈDIC on els pares si teniu algun dubte, o no sabeu que heu de fer amb algun comportament del vostre fill/a, nosaltres intentarem orientar-vos i si cal donar unes pautes i unes estratègies per millorar aquest comportament.

El gabinet compta amb la psicopedagoga i logopeda. I una psicòloga dos dies a la setmana. Cada curs passem uns tests d'aptituds a Educació Infantil (AEI).

 L'horari d'atenció a les famí­lies (Servei Psicopedagògic, Logopèdia) serà :  Dimarts i dijous de 9:30 a 12:30 del matí. Seria millor concertar l'hora uns dies abans.

DOCTIVI

L'escola ofereix un servei de tele pediatria que tenim contractat amb l'Hospital de Nens, anomenat DOCTIV, que es pot utilitzar des de casa. Les trucades són il·limitades i es pot realitzar trucades i consultes les 24hores, 7 dies a la setmana.

Aquest servei, no només és pels infants, els membres de la famí­lia també en podeu fer ús. Doctivi, és una aplicació que es pot descarregar des del Google Play i App Store. És un servei de consulta a distància, per ajudar a retornar el benestar a casa vostra, de manera ràpida i eficaç. Tenim a disposició de les famílies, un quadre de professionals de prestigi en el camp de la pediatria, psicologia, psicopedagogia i logopèdia.

- Facilita a les famí­lies un canal d'atenció i resposta altament professional.

- Dona solucions a inquietuds de l'àmbit familiar en l'educació i salut dels petits en el camp de la psicologia, psicopedagogia i logopèdia.

- Permet a les famílies tenir un servei innovador i diferencial respecte d'altres centres.

- Dona resposta immediata a les famí­lies sobre dubtes i inquietuds mèdiques i psicopedagògics.